Nieuws

Toezichthouder - Online

Trainingen
20 SEP 2021
Toezichthouder - Online

Sinds kort heeft Deltalinqs Training & Services haar portfolio uitgebreid met een reeks online trainingen op het gebied van Toezichthouder in de industriële reiniging.
Met deze online trainingen bieden wij industriële professionals de nodige kennis om de taken en verantwoordelijkheden als toezichthouder vakbekwaam uit te voeren, volgens de industriële richtlijnen.

Deze trainingen zijn geschikt om:

  • Altijd en overal vakmensen effectief op te leiden volgens de industriële richtlijnen
  • Deelnemers voor te bereiden op de taken en verantwoordelijkheden als toezichthouder
  • Kwaliteit te waarborgen, ook zonder SIR-certificering

 

Aanbod online trainingen:

 

Door het online beschikbaar te stellen van deze trainingen, ondersteunen wij organisaties in het gehele leertraject van industrieel reinigingspersoneel waardoor kandidaten op een snelle en slimme manier worden voorbereid op de praktijk met behoud van het gewenste kwaliteitsniveau. Innovatie op het gebied van moderne en effectieve leermiddelen helpen ons als Deltalinqs Community en u als werkgever met de huidige uitdagingen. Denk hierbij aan de schaarste van vakbekwaam personeel en het verschil in kwaliteitsniveau van de huidige vakmensen.

 

Meer informatie over de inhoud en de werkwijze van de trainingen is opgenomen in de brochures, uiteraard kunt u voor meer informatie contact met ons opnemen via services@deltalinqstraining.nl of telefonisch op 010-3107910.
Pagina terug