Nieuws

Softskill trainingen in portfolio bij Deltalinqs Training & Services

Trainingen
23 JUL 2019
Softskill trainingen in portfolio bij Deltalinqs Training & Services

Softskill trainingen


Polderdijk en partners richt zich al 15 jaar op ontwikkeling, training en coaching van mensen en organisaties en is trots dat zij zich mag voorstellen als leverancier en samenwerkende partner van Deltalinqs Training & Services.
 
We gidsen ervaren professionals, midden managers, bestuurders, (jonge) leidinggevenden en trainees in persoonlijke ontwikkeling en persoonlijk leiderschap. Het gaat om het leren van vaardigheden zoals gespreksvoering, samenwerken en leidinggeven.
 
Vanuit een trainerscollectief met kwalitatief hoogwaardige trainers, trainen we met passie. Dit met een resultaatgerichte aanpak die volledig wordt afgestemd op de wens en de behoefte van de organisatie!
 
Werkwijze
Onze uitgangspunten bij iedere training zijn: een integrale aanpak, een interactieve benadering en zelfwerkzaamheid. De training kenmerkt zich verder door dynamiek, resultaatgerichtheid, no-nonsense en een persoonlijke benadering.
 
Verder geloven wij sterk in ervaringsleren:

 • Veel casuïstiek
 • Toepassen in de praktijk
 • Opdrachten tussen de sessies in
 • Terugkoppeling naar collega’s en management
Ieder trainingsonderdeel bestaat uit vier bouwstenen:
 • Ervaren: Hoe doen we het nu? Waar staan we nu?
 • Reflecteren: Wat willen we bereiken?
 • Optimaliseren: Nieuwe mogelijkheden en inzichten
 • Experimenteren: Van kennis en inzicht naar doen in de praktijk
Training
De trainingen hebben een interactief en praktijkgericht karakter. De trainer maakt gebruik van voorbeelden uit de dagelijkse praktijk van de organisaties. Deze werkwijze verhoogt de herkenbaarheid en draagt bij aan het verbeteren van die vaardigheden die in het werk het meest gebruikt worden. De veelheid aan krachtige oefeningen, opdrachten en praktijksituaties zorgen voor impactvolle leermomenten en "eye-openers".
 
De impact van de training is het grootst tussen en na de trainingssessies. Daarom kiezen we voor een aantal additionele werkvormen. Uiteraard naar keuze, behoefte en inpasbaarheid.
 
Skilling
Om ervoor te zorgen dat het geleerde goed verankerd wordt en de medewerkers uiteindelijk “onbewust bekwaam” worden (en er dus een gedragsverandering heeft plaatsgevonden) wordt de praktijk geëvalueerd in de praktijkworkshops. Na de trainingen worden eventuele terugkomdagen of workshops ingepland om de vaardigheden intensief te trainen en te verankeren. Trainingen hebben veel meer effect als er meerdere skillingsessies plaatsvinden. Het zijn momenten waarop men zich verder verdiept in het geleerde en waarbij gewerkt wordt met real-life cases.

Aanbod
De trainingen worden aangeboden door Deltalinqs Training & Servies in de vorm van open inschrijvingen en als maatwerk trajecten, onderverdeeld in 4 categorieën:
 • Communicatie
 • Klantgerichtheid
 • Management
 • Sales
Binnen deze categorieën passen vele gestructureerde en praktijkgerichte programma’s die leiden tot concrete resultaten voor de organisatie en structurele gedragsverandering bij uw medewerkers (deelnemers).
 
De ‘soft skills’, een integrale aanpak leidt tot succes!
 
Nieuwsgierig, we hebben een groot aanbod open trainingen in de planning opgenomen.
Kijk snel of uw training er tussen staat of neem contact met ons op voor meer informatie!
Pagina terug