Digital Safety Passport (DSP)

Deltalinqs heeft het ‘Groene Boekje’ (het papieren veiligheidspaspoort) digitaal beschikbaar gemaakt met haar eigen XS-key techniek, een smartcard gebaseerd op biometrie. De kaart is zeer betrouwbaar en strikt persoonsgebonden. Alle relevante gegevens over een persoonmet zijn of haar veiligheids- en opleidingskwalificaties zijn hieraan gekoppeld.

Het digitale veiligheidspaspoort, een nieuw product dat in 2014 is geïntroduceerd als Digital Safety Passport (DSP), wordt inmiddels door contractors succesvol toegepast bij een aantal opdrachtgevers. Dit betrouwbare en fraudebestendige digitale veiligheidspaspoort is nu beschikbaar voor alle geïnteresseerden.

Deze ontwikkeling, gecombineerd met de introductie van een licentie-systeem voor de Deltalinqs Veiligheidsinstructies, zorgt voor effectieve borging van informatie bij zowel de productiebedrijven (opdrachtgevers) als de aannemers (opdrachtnemers) bij het uitvoeren van werkzaamheden in een risicovolle omgeving. Een snelle, eenvoudige en betrouwbare ID-check van personen met inzage in hun geborgde informatie is daarbij het resultaat.

Voor de registraties met een beperkte geldigheidsduur wordt tevens de expiratie automatisch bewaakt en gemeld aan de werkgever van de DSP gebruiker.

Voor meer informatie over het Digital Safety Passport (DSP) kunt u contact opnemen met Secure Logistics, tel: 010-4637777.