VOMI/ VOTOBTijdelijke subsidieregeling NL leert door met inzet 
van sectoraal maatwerk.

Met deze tijdelijke regeling kunnen sectorale samenwerkingsverbanden van werkgevers-, werknemersorganisaties en andere betrokken partijen subsidie aanvragen om binnen de desbetreffende sector(en) ondersteuning te bieden voor het behouden van werk en het vinden van ander werk. Vanaf 19 juli aanstaande bestaat de mogelijkheid voor de leden van de VOMI en VOTOB om subsidie aan te vragen voor de training/ opleiding van hun medewerkers. Dit kan met behulp van de tijdelijke subsidieregeling NL leert door met inzet van sectoraal maatwerk. Tijdens de algemene ledenvergadering VOMI welke onlangs heeft plaatsgevonden is hier al aandacht aan besteed.

Als werkgever heeft u dus de mogelijkheid om uw medewerkers gesubsidieerd trainingen aan te bieden.
Per werknemer kunnen maximaal 3 scholings-activiteiten worden ingezet en/of € 2000,00 per deelnemer.

Wij adviseren u de trainingen voor uw medewerkers vroegtijdig in te plannen zodat wij samen met u en de deelnemer de Deelnemersovereenkomst kunnen indienen bij het projectbureau zodat u als werkgever in aanmerking komt voor de subsidie.
De looptijd van de regeling loopt van
19 juli 2021 t/m 30 mei 2022.

Deltalinqs Training & Services is met een groot deel van haar portfolio opgenomen in de opleidingscatalogus en draagt samen met u en de werknemer zorg voor een correcte en volledige cursusadministratie op deelnemersniveau. Ten einde dat u als werkgever de subsidie kan ontvangen en uw medewerker zich ontwikkeld op zijn/haar vakgebied.

Mocht u interesse hebben dan informeren wij u graag over onze mogelijkheden, wij maken graag een afspraak (fysiek of via MSTeams) om het een en ander met u door te nemen voor uw organisatie. Voor vragen kunt u ons telefonisch bereiken op 010-3107910 of per e-mail services@deltalinqstraining.nl o.v.v. VOMI & VOTOB scholing.